Ombygning/Renovering i Odense 

Hos Byens Tømrer har vi årelang erfaring som tømrere og er eksperter i alt fra små opgaver til totalrenovering af huse. Uanset om du står over for en lille renoveringsopgave eller ønsker en totalrenovering af dit hus, er vi din pålidelige partner hele vejen igennem. Vi tror på, at godt håndværk og omhyggelig planlægning er nøglekomponenter i at skabe smukke og funktionelle resultater, der opfylder dine specifikke behov og ønsker. Vi forstår, at hvert projekt er unikt – og derfor står vores dygtige tømrere klar til at omsætte dine idéer til virkelighed i det personlige møde.

Badeværelse renovation i Odense og omegn

Drømmer du om at skabe et badeværelse, der emmer af luksus og komfort? Vi tilbyder badeværelse renovation, der giver dig mulighed for at forvandle dit gamle badeværelse til et moderne og stilfuldt vådrum. Med vores ekspertise inden for design og installation kan vi hjælpe dig med at vælge de rette materialer, armaturer og layout, der passer til dine behov og æstetiske præferencer.

Vi går os umage i hvert projekt og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Lad os hjælpe dig med at skabe det badeværelse, du altid har drømt om!

Kontakt os og hør mere

Vi specialiserer os i ombygnings- og renoveringsprojekter, og vi er her for at guide dig gennem hele processen. Vi varetager alle opgaver inden for tømrerfaget i Odense og omegn, så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Vi kan også hjælpe med tagarbejde og nye døre og vinduer.

Ring til os på telefon 30 30 94 78 for en uforpligtende snak eller udfyld kontaktformularen i dag for at høre mere om vores omfattende ydelser. Vi er din partner i renovering.

Kvick Service – storm service

Vi udfører også hurtig udrykning ved blandt andet storm skader og akut opståede skader. Ring og hør mere om vores akut priser og få et hurtigt tilbud på enten time basis eller som tilbud.

 

Beskriv din opgave

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.