Tagarbejde i Odense og omegn

Giv dit hus nyt liv med et helt nyt tag.

Tagarbejde er ikke blot en praktisk nødvendighed: Det kan også være en vej til at forvandle husets visuelle udtryk og øge dets værdi. Hos Byens Tømrer har vi mange års erfaring med tagarbejde. Vi forstår os på at skabe tag, der yder praktiske såvel som æstetiske fordele. Med vores ekspertise inden for tagarbejde kan vi hjælpe med alt fra opførelse af helt nye tage til renovering af gamle. Uanset opgavens omfang står vi klar til at rådgive og vejlede dig gennem hele processen. Det er din garanti for det bedste resultat.

Trænger dit tag til udskiftning? Så kommer vi gerne og giver et tilbud.

Grundig tagundersøgelse med dine behov i højsædet

Prisen på et nyt tag afhænger af mange forskellige faktorer. Typen af tag, omfanget af udskiftningen og konkrete ønsker til æstetisk er blot nogle af de elementer, der kan påvirke prisen på tagarbejdet. Som din lokale tømrer forstår vi, at hvert behov er unikt – og derfor tilpasser vi altid vores tilbud efter dine specifikke krav såvel som budget. Som følge heraf igangsættes vores arbejde med en grundig undersøgelse af taget for at sikre, at vi finder den mest økonomiske og holdbare løsning til dit hus.

Du er velkommen til at kontakte os allerede nu for at høre mere om mulighederne. Vi rykker gerne ud og foretager en nøje gennemgang af dit tag for at identificere opgavens omfang – ganske uforpligtende.

Du er velkommen til at kontakte os på 30 30 94 78 eller sende en mail på kontaktbyens@gmail.com

tagarbejde

Nyt tag eller reparation af eksisterende? Vi varetager alt tagarbejde i Odense og omegn

Vi bestræber os på at blive din foretrukne tømrer i Odense og omegn. Med mange års ekspertise tilbyder vi råd og vejledning i forbindelse med tagarbejde til alle private kunder. Uanset om dit hus trænger til et helt nyt tag eller akut reparation efter en stormskade, er vi her for at hjælpe.

Vores brede erfaringsramme i branchen er din garanti for, at tagarbejdet bliver udført med omhu og professionalisme. Så tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre mere om vores omfattende ydelser.

Hos Byens Tømrer er vi dit pålidelige valg, når det kommer til tagarbejde i Odense.

Kvick Service – storm service

Vi udfører også hurtig udrykning ved blandt andet storm skader og akut opståede skader. Ring og hør mere om vores akut priser og få et hurtigt tilbud på enten time basis eller som tilbud.

 

Beskriv din opgave

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.